KinderDekbedSjop.nl | Dé plek voor kinder beddengoed

Paw Patrol dekbedovertrek 140x200

Zit jouw zoon of dochter ook telkens aan de buis gekluisterd wanneer Paw Patrol op Nickelodeon te zien is? Deze serie over de lieve maar ook heel stoere reddingspuppy's en hun baasje Rhyder is mateloos populair onder jonge kinderen. Elke jonge Paw Patrol fan zal het ook fantastisch vinden om onder een officieel gelicenseerd Paw Patrol dekbedovertrek 140x200 te kunnen kruipen, of om er overdag natuurlijk urenlang op te liggen lezen of te spelen. Paw Patrol dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen en dus zowel zacht als sterk, waardoor je zoon of dochter lang kan genieten van dit prachtige beddengoed.

Sortering
Toon
/ pagina
Weergave:
Producten 1 - 1 van 1
Paw Patrol kinderdekbedovertrek 140x200

Paw Patrol kinderdekbedovertrek 140x200

Yelp for help.. dit mooie Paw Patrol dekbedovertrek 140x200 (met omkeerbaar motief) mag natuurlijk niet ontbreken in de kinderkamer. Beleef samen met Ryder, Marshall, Rubble, Chase en Skye allerlei avonturen en bescherm de inwoners van Adventure Bay. Dit kinderdekbedovertrek (inclusief kussensloop 70x90) is gemaakt van 100% katoen. 
€ 27,95 € 32,95
In winkelwagen
Producten 1 - 1 van 1

De stoere puppy's van Paw Patrol

Paw Patrol is een animatieserie die in Nederland wordt uitgezonden door Nickelodeon. Paw Patrol gaat over Rhyder, een jongen die de leiding heeft over een team van actiehelden in de vorm van allerlei verschillende puppy's. Deze puppy's hebben allemaal een eigen specialiteit die ingezet kan worden om mensen of dieren in nood te redden. Zodra whizzkid Rhyder onraad bespeurt stuurt hij zijn puppy's Marshall, Everest, Chase, Rubble, Rocky, Zuma en Skye erop af. Die hebben allemaal hun eigen voertuig dat perfect past bij hun specialisme. Zo heeft brandweerman Marshall een blusboot en beschikt agent Chase over een politieboot. Door goed samen te werken weet het team van Paw Patrol elk avontuur tot een goed einde te brengen. Al is daar soms heel wat voor nodig!

Elke morgen uitgerust weer wakker worden

Dat op dit Paw Patrol dekbedovertrek 140x200 Rhyder en zijn stoere puppy's staan afgebeeld is voor jouw zoon of dochter natuurlijk al genoeg reden om enthousiast te worden over dit beddengoed. Als ouder stel je echter heel wat meer eisen en het is dan goed om te weten dat dit dekbedovertrek en het bijbehorende Paw Patrol kussensloop van de beste kwaliteit is die je maar kunt vinden. Een optimale nachtrust is verzekerd met deze 100% katoen van topkwaliteit, de sublieme afwerking en de kleurvaste bedrukking om lang van te genieten.